Özel Yetenek 2022

Değerli Adayımız.
Özel yetenek sınavı için yapacağınız başvuru öncesi sizin için hazırlanmış olan bilgilendirme metnini okumanız süreçte herhangi bir sorun yaşamamanız açısından önemlidir. Online Ön Başvuru Yardım dökümanını okumak için tıklayınız.

Başvuru işlemlerine başlamadan önce başvuruyu yapabileceğiniz tarih ve saat aralığını kontrol ediniz ve süreç içerisinde tarafınızdan yüklenmesi istenecek olan belgeleri (kimlik belgesi, diploma, vesikalık fotoğraf, engelli adaylar için engel durumlarını belirtir rapor, milli sporcu belgesi) önceden hazırlayınız. Fotoğraflarınızın JPG, diğer belgelerinizin de PDF formatlı olması gerekmektedir. Her belge türü için sadece tek dosya yükleyebilirsiniz. Yükleyeceğiniz belge birden fazla sayfa içeriyorsa bunları birleştirip tek bir dosya haline getirmelisiniz.

Başvurunuzu onaylayıp gönderdikten sonra sistem tarafından size başvurunuzun alındığına dair bir e-posta gelecektir. Bu başvurunuzun onaylandığı anlamına gelmemektedir. Başvurularınız görevli personel tarafından incelenerek hata olmaması durumunda onaylanacak ve yine sistem tarafından başvurunuzun onaylandığına dair e-posta gönderilecektir. Başvurunun hatalı olması durumunda hatanın açıklaması ile yine size e-posta aracılığı ile bilgi verilerek başvuruyu düzeltmeniz istenecektir. Tüm işlemler doğru yapıldığında size başvurunuzun onaylandığı yine e-posta aracılığı ile bildirilecektir.

Başvurularınız ile ilgili e-postalar bazı uzantılar için Spam/ İstenmeyen E-posta klasörlerinize düşebileceğinden ilgili klasörlerinizi de kontrol ediniz.

 


Online Başvuru
Online Başvuru Yap
Önemli Duyuru !!!
 
  • Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon Parkur Testinde 4 numaralı çember geçiş istasyonunda uygun boyutlarda otomobil lastiği kullanılacaktır.
  • 2022 Özel Yetenek Sınavına Olimpik olmayan milli branşla millilik kontenjanına başvuran adaylar antrenörlük eğitimi bölümüne normal aday gibi başvuru yapmış sayılır.
  • Engelli adaylara özel yetenek sınavı olarak dominant el pençe kuvveti testi el dinamometresi ile yapılacaktır.
 

Başvuruda yüklenecek belgeler


Milli sporcu olup diğer adaylarla sınava girmek isteyen adayların yukarıdaki dilekçeyi besyo@karabuk.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru ile ilgili sorularınız için görevli personelimizi arayabilirsiniz.
 

0 370 418 7503
0 370 418 7504
0 370 418 7581