Hasan Doğan BESYO Bahar Dönemine Hazır!
Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz 2022-23 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül Başkanlığında tüm akademik personelimizin katılımıyla gerçekleşti.
 




Toplantıda; bahar dönemi eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel çalışmalar, 6+2 ve 7+1 odaklı yeni müfredat çalışmaları, yüksekokul logomuzun kullanımı ve 2023-24 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavı konularına ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Toplantı bitiminde, akademik yükselme ile Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına atanan öğretim elemanlarımıza plaket takdimi yapıldı. 
 
2022-23 Akademik Yılı Bahar Döneminin; tüm öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize hayırlı olmasını diliyoruz.




Profesör kadrosuna yüksenlen Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu, plaketini Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül'den aldı.



Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna yükselen Dr. Fatih Harun Turhan, plaketini 
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Şakir Akgül'den aldı.



Doktor Öğretim Üyesi kadrosune yükselen Dr. Cengiz Çokpartal, plaketini Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Nedim Tekin'den aldı.



Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna yükselen Dr. Mahmut Esat Uzun, plaketini Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet Parlar'dan aldı.