Vize Sınavı Sorun Bildirim Formu
Sevgili öğrencilerimiz,
Ünika sistemi üzerinden yapılan vize sınavlarınızda yaşadığınız problemlerle ilgili aşağıdaki sorun bildirim formlarını doldurabilirsiniz: 


Hasan Doğan BESYO Sorun Bildirim Formu


Eğer Üsd kodlu üniversite seçmeli derslerin sınavında sorun yaşadıysanız; bu linkte bulunan (https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/) sorun formunu doldurunuz.

Forma verilen tüm cevaplar bölümler tarafından incelenecek ve incelemeler neticesinde telafi sınavına girmeniz uygun görülürse sizlere e-posta yoluyla bilgi verilecektir. E-postalarınızı aktif olarak takip ediniz.

YDL 182 - YDL 184 - FOL 184 derslerinin bütünleme sınavları için sorun bildirim formuna ve sınav hakkında genel bilgilendirmelere ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

TUR 182 kodlu Türk Dili I dersinin sınavlar hakkında genel bilgilendirme ve sorun formuna tur.karabuk.edu.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.

AİT 182 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersinin sınavlar hakkında genel bilgilendirme ve sorun formuna ait.karabuk.edu.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.