Yedeklerden kayıt hakkı kazananlar
Asil adayların kayıtlardan sonra boş kalan kontenjanlar için aşağıdaki listelerde yer alan adaylar kayıt hakkı kazanmışlardır. 

9 Eylül 2020 Çarşamba saat 17:30'a kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.


 
 
 

Bilgilendirme için  tıklayınız...

• Asil adayların kesin kayıt tarihlerinin son günü olan (7 Eylül 2020 Pazartesi) saat 17:30’da boş kalan kontenjanlar Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun web adresi olan http://besyo.karabuk.edu.tr adresinden açıklanacak olup, adaylara ayrıca şahsen bir duyuru yapılmayacaktır. 8-9 Eylül 2020 tarihinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. Bu süre ikinci günün (9 Eylül 2020 Çarşamba) mesai bitiminde (saat 17:30’da) sona erecektir.
• Yedek adaylar için tanınmış sürenin sonunda (9 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 17:30) boş kontenjan kalması durumunda, yedek listelere girebilmiş adayların arasından, Yüksekokul Müdürlüğünde kayıt için gerekli evraklarla hazır bulunanların, liste sıralaması gözetilerek ve boş kontenjan sayısı dikkate alınarak kayıtları yapılır. Sırası geldiği halde hazır bulunmayan adayın yerine bir alt sıradaki yedek adayın kaydı yapılır. Bu şekilde sırası geçen aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez. Bu usul sonucunda da boş kontenjan kalması durumunda, takip eden ilk iş günü (10 Eylül 2020) saat 14:00’da Yüksekokul Müdürlüğünde kayıt için gerekli evraklarla hazır bulunan yedek adayların liste sıralaması gözetilerek ve boş kontenjan sayısı dikkate alınarak kontenjanlar dolana kadar sırasıyla kayıtlar yapılır. Sırası geldiği halde hazır bulunmayan adayın yerine bir alt sıradaki yedek adayın kaydı yapılır. Bu şekilde sırası geçen aday kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez.