VİZE SINAVLARI HAKKINDA
 
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde bölümümüz tarafından; Örgün eğitim programlarında uzaktan eğitim yoluyla verilen bölüm derslerinin vize sınavları 6-19 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sınavların genel başarıya etkisi %40’tır. Sınavlar her dersin online ders gün ve saatinde öğretim üyesinin belirlemiş olduğu değerlendirme (proje, ödev, sınav, vb.) ile gerçekleşecektir. Sınav gün ve saati ile ilgili online ya da offline ders kayıtları mutlaka takip edilmelidir.
 
Zorunlu diğer dersler için;
 
·      AIT 182 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II sınavı; 7 Nisan Salı günü saat 11:00-13:00’da yapılacak olup, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında bilgilendirme http://ait.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.
 
·      YDL 184 Yabancı Dil II sınavı; 8 Nisan Çarşamba günü yapılacak olup, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında bilgilendirme http://ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.
 
·      TUR 182 Türk Dili II sınavı; 6 Nisan Pazartesi günü 11:00- 13:00’da yapılacak olup, sınav oturum linkleri ve sınav hakkında bilgilendirme http://tur.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.

* Sınav tarihlerinde de canlı dersler devam edecektir.