UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI
Ülkemizde yaşanan COVİD-19 salgını nedeniyle üniversitemiz 23/03/2020 pazartesi günü uzaktan eğitim yoluyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecektir. Eğitim-öğretim YÖK'ten gelecek yeni bir tamim olmadıkça aynı biçimde sürecektir. Belirtilen tarih itibariyle Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü koordinasyonunda uzaktan eğitime devam edilecektir.
  1. Her bir öğrenci 2019-2020 bahar yarıyılında aldığı tüm dersler ilgili program içerisinde Kullanıcı Adı:Öğrenci Numarası ve Şifre: T.C Kimlik Numarası olmak üzere tanımlanmaktadır.
  2. Alınan karar gereği 45 dk olarak işlenen dersler 30 dk olarak işlenecektir. Tüm derslerin ders programları haftanın 7 günü dersler devam edecek şekilde yeniden düzenlenip OBS'ye yüklenmiştir. Öğrenciler ve öğretim elemanları derslerini programa göre sisteme girerek senkron (canlı) ders olarak işleyecektir.
  3.  Ders akışlarının takibi, ders programları, uzaktan eğitim sisteminin kullanılması gibi tüm konularda lütfen kbuzem.karabuk.edu.tr internet sitesini takip ediniz.
  4.  Yüksek lisans sisteme erişim, ders akışlarının takibi için; lisansustu.karabuk.edu.tr internet sitesini takip ediniz. 
Ders Programları:

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği İçin TIKLAYINIZ

Antrenörlük Eğitimi için TIKLAYINIZ

Spor Yöneticiliği (I. Öğretim) İçin TIKLAYINIZ

Spor Yöneticiliği (II. Öğretim) İçin TIKLAYINIZ

Yüksek Lisans için TIKLAYINIZ

*Herhangi bir teknik sorun ile karşılaşıldığında; 
destekhdbesyo@karabuk.edu.tr adresine mail atılmalıdır.